Yoga: Möte med mig själv…äntligen

I dessa mellandagar…efter julens jäkt och bestyr…och som en introduktion till det nya året…kan vi njuta av att röra vår kropp i harmoniska Yoga-asana, lyssna andäktigt till vår andning och närma oss vårt innersta genom väl beprövade metoder inom den Indiska och den Tibetanska yogan.

30 December 2013 10.00 – 18.00

Victoria Park, Limhamn, Malmö

_BNC1037 (800x532)

Yoga traditionen och den buddistiska läran har utvecklat utmärkta system för att nära och bli medvetna om vårt sinnes olika fallgropar och vanor, metoder för att må bra såväl i vår kropp som i sinnet, ett välmående som sedan smittar av sig till vårt liv och relationer. Att utveckla vår personliga ”närvaro” (mindfulness) innebär att bli herre över sitt eget liv, bli fyllda av kraft och utvecklas till strålande, balanserade och glädjespridande människor.

Detta kommer att vara en dag där vi närmar oss vårt innersta genom olika yogiska övningar, vi arbetar med asanas(rörelser och positioner) för att skapa en fysisk och psykisk balans. Vi utvecklar en intim relation med vår andning och prana (livs kraften). Vi mediterar för att rensa upp vårt sinnes ”vindsskrymslen”, så att vi finner frid och glädje.

Enligt den yogiska filosofin, bärs våra mentala aktiviteter fram genom prana. Om prana cirkulerar fritt, skapas klarhet och lustfylldhet. Denna lustfylldhet är en av de viktigaste sidorna inom yogan och den buddistiska läran. Den blir såsmåningom en naturlig del av vår tillvaro.

 

Tag med Dig yogamatta, filt/stor ylleschal, kudde att sitta på och bekväma kläder. Kostnad för seminariet, är 600 kr per person.

Info om kursen: info@associazionesoleluna.it eller ring 0039-335482485

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...