YOGA RETREAT PÅ WABISABI CULTURE

wabisabi ofuro2

2 – 6 Oktober 2013 i San Ginesio, i provinsen Macerata, Marche

Fem dagars Yoga retreat i en fantastisk omgivning, dagliga yogapass i den japanska trädgården, Ofuro-bad och aroma-terapi. Vi kommer att fördjupa oss i den indiska och tibetanska yoga traditionerna med tonvikt på tantra (väv), den transformativa aspekten av Yoga. En eftermiddag kommer vi att ha en workshop om det japanska téet med tillhörande téceremoni. Vi kommer att meditera till tonerna av Jessicas underbara Kristallskålar.

Platsen är gudomligt vacker, ett litet stycke antikt Japan i närheten av Appeninerna, bergskedjan som genomlöper Italien. En dag vandrar vi upp i bergen där sieskorna levde och verkade. En global upplevelse av olika kulturer som harmoniskt sammansmälter i den Union som är Yogans strävan. Allt är Ett.

Retreatet kommer att vara från 2 till 6 oktober 2013, flyg går till Ancona 40 minuter därifrån, Pescara lite längre bort, men det går också  bra att åka till Rom 3,5 timmars avstånd med bil, eller Florens 2,5 timmar, de som vill åka till Florens kan få sällskap med Jessica på nervägen. Annars kan vi hämta er på busstationen i närheten. Vi hjälper er gärna med att finna transportmöjligheter från flygplatsen.

Kostnaden kommer att ligga kring 600 € för kursen + 4 nätter och fantastisk mat. Man sover i rum helt i japansk stil, med tatami etc.

Om Du är intresserad kan Du få ett provisoriskt program för vistelsen. För alla frågor angående retreatet kontakta Jessica

Email: info@associazionesoleluna.it

tel: 0039 0571659063 mobil: 0039 335482485 

Annunci

Rispondi

Inserisci i tuoi dati qui sotto o clicca su un'icona per effettuare l'accesso:

Logo WordPress.com

Stai commentando usando il tuo account WordPress.com. Chiudi sessione /  Modifica )

Google photo

Stai commentando usando il tuo account Google. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto Twitter

Stai commentando usando il tuo account Twitter. Chiudi sessione /  Modifica )

Foto di Facebook

Stai commentando usando il tuo account Facebook. Chiudi sessione /  Modifica )

Connessione a %s...